Endermologie

Endermologie

Endermologie® is een effectieve techniek ter behandeling van plaatselijke vetophopingen, verslapte huid en cellulite

Het is een diepe bindweefselmassage met de naam LPG welke uitgevonden is door Louis Paul Guitay, een franse ingenieur. Het werkingsmechanisme van het LPG-apparaat is gebaseerd op het optillen en afrollen van de huid.

Huidplooien komen hierbij los van elkaar. De zuigende en rollende beweging van de behandelkop stimuleert de bloeds– en lymfecirculatie van het lichaam. Afvalstoffen worden hierbij afgevoerd en er is een toename van voedingsstoffen en zuurstofrijk bloed. Daarnaast hebben wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat de behandeling met de lipolyse (vetverbranding) verbeterd en wordt de huid verstevigd.

Voor meer informatie maak je een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake

Bel 013-8894673 of plan 24/7 online jouw afspraak wanneer het jou uitkomt!

DermaVision expertise behandelingen voor gelaat & lichaam.

Lipomassage

Gewicht verliezen is voor de meeste mensen geen probleem als ze de smaak van een nieuwe en gezonde leefstijl te pakken hebben. Maar soms val je lokaal toch minder af dan je zou willen. We zien dit vaak bij de buik, love-handles en rijbroek.

Door lipomassage wordt de lokale vetafbraak bevorderd. Hierdoor worden hardnekkige vetten klaarmaakt om te worden verbrand en afgevoerd. De aanvulling van lipomassage zorgt dat je sneller afvalt op plaatsen waar jij dat graag wil. In combinatie met het juiste voedingspatroon zorgt dit voor lokale vetvermindering.

Lipomassage is geen wondermiddel: je kunt niet eindeloos blijven eten zonder beweging en toch afvallen. Het is wél een hele mooie aanvulling op een afslankingstraject als je lokaal meer vetvermindering zou willen behalen. Een gezonde leefstijl én beweging zijn van essentieel belang, wil je goede resultaten met de lipomassage behalen. Binnen 6 uur na de behandeling, is beweging dan ook belangrijk: 30 minuten wandelen, fietsen of sporten. Langer mag natuurlijk ook en zal uiteraard nog beter zijn voor het resultaat!

Naast vetafbraak zorgt lipomassage voor versteviging van de huid, omvangvermindering van de vetcellen bij cellulite en verhoogt het de vochtcirculatie.

Endermotherapie®

Zorgt voor het soepeler maken van littekens en het verbeteren van hardnekkige en pijnlijke vochtophopingen (fibrose). Goed voorbeeld hiervan is bestralingsschade na een borstsparende operatie. Door bestralingen ontstaat min of meer een brandwond in de borst, welke lange tijd nodig heeft om te herstellen. Om weefsel te beschermen voor invloeden van buitenaf (bv. stoten) , ontstaat wondvocht. Doordat bestraling ook de lymfebanen in de borst beschadigd, kan dit wondvocht slecht afgevoerd worden. Door de Endermotherapie® kunnen we het lymfesysteem stimuleren en vocht (oedeem) verminderen. Daarnaast kent de techniek verschillende manieren om de verhardingen in de borst aan te pakken en soepeler te maken.

Endermotherapie® wordt ook toegepast na plastisch chirurgische ingrepen, het bevordert het genezingsproces van de huid en onderliggend weefsel sterk!

Wanneer Endermologie®?

  • Lokale vetophopingen
  • Huidverslapping
  • Cellulite
  • Rimpels
  • Littekens
  • (lymf) oedeem
  • Fibrose (na radiotherapie)
  • Preventief bij afvallen


Advies
: behandelingen in kuurverband: 10-15 behandelingen, variërend van 1-3x per week (afhankelijk van de klacht)

Prijs: v.a. € 57,50 per behandeling

Endermolift®

Techniek wordt ingezet bij littekens in het gelaat. Door de huid te stimuleren worden verklevingen verminderd, de pijn verzacht en het uiterlijk van het litteken verbeterd.

Daarnaast mobiliseert de Endermolift® het huidoppervlak met microkloppingen om groeifactoren te stimuleren. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Rimpels verminderen, de huid wordt strakker en werkt verhelderend op de huidskleur.

Prijs v.a. € 49,50 per behandeling

Laat je huid

Weer stralen