Huidscan

Huidscan

Hoe ziet uw huid er van binnen uit? Kom het te weten met de Observ huidscan

Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van verschillende soorten licht te bekijken en vast te leggen met foto’s. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld, zodat we het probleem tijdig kunnen aanpakken. De resultaten van de huidscan kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies. De Observ analyseert o.a. de volgende huidcondities: – Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels – Elasticiteit van de huid – Doorbloeding en evt problemen daarmee (bv Rosacea of couperose) – Oppervlakkige en diepe pigmentatie – Talg hoeveelheid en spreiding – Vochtgehalte

Voor meer informatie maak je een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake

Bel 013-8894673 of plan 24/7 online jouw afspraak wanneer het jou uitkomt!

Een uniek apparaat

Dit unieke apparaat maakt met verschillende lichtbronnen 6 foto’s van je gezicht. De speciale software maakt een analyse van het aantal en de grote van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de pigment & uv-schade. Doordat de huidscan met verschillende lichtsoorten foto’s neemt van uw huid kunnen onder andere pigment, talg, structuur en huidlijnen nauwkeurig worden weergegeven.

Er wordt een afdruk van je huid onder de microscoop bekeken, die test de mate van verhoorning en de grootte van de talgkliertjes. Eigenlijk maakt de Observ Huidscan een soort blueprint van je huid. Zo krijg je een uitgebreid beeld van de conditie je huid en kunnen onze huidspecialisten precies zien welke behandeling bij jouw huid zorgt voor een optimaal resultaat.

Observ: 30 minuten huidscan + advies op maat € 52,50.

Bij start van uw behandeling of aankoop van uw producten GRATIS

Laat je huid

Weer stralen