Multidisciplinaire aanpak
Ruim 11 jaar ervaring
De best mogelijke zorg

Acne behandeling in omgeving Tilburg

Voor een acne behandeling gaat u naar DermaVision in de buurt van Tilburg. In onze professionele praktijk kunt u terecht voor verschillende huidbehandelingen en huidverzorgingen. Onze gediplomeerde, gekwalificeerde en gedreven huidtherapeuten staan hier voor u klaar om u professionele behandeling op maat te bieden. Heeft u erg veel last van acne en wilt u hier graag vanaf? Dan heten wij u van harte welkom in onze praktijk in Tilburg.

Last van acne? Ga voor een behandeling naar onze kliniek in de buurt van Tilburg

Er zijn veel mensen die last hebben van acne. En ongeacht wat vaak gedacht wordt, komt dit niet alleen voor bij tieners. Ook veel volwassenen hebben last van acne. Om het goed te kunnen behandelen, is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is. Acne wordt veroorzaakt door de overproductie van talg. Hierdoor kunnen ophopingen onder de huid ontstaan, wat zich uit in mee-eters, puistjes en oneffenheden. Dit kan echter verschillende oorzaken hebben.

Een persoonlijk behandelplan op basis van uw klachten

Tijdens de acne behandeling en huidverzorging in onze praktijk in Berkel-Enschot of Waalwijk gaan we dan ook eerst op zoek naar de achterliggende oorzaak. Gaat het om een verdikte hoornlaag? Of is toch de hormoonbalans verstoord? Op basis van uw klachten maken we een behandelplan om de klacht aan te pakken. Indien nodig, is het mogelijk om hierbij samen te werken met orthomoleculair therapeuten, hormoontherapeuten, fysiotherapeuten en diëtisten om acne zowel aan de binnen- als buitenkant aan te pakken. Deze mogelijkheid tot samenwerking is uniek in Nederland!

Stimulans van zelfredzaamheid

Door samen te werken met specialisten, zorgen we ervoor dat u straks zelf de huid zo rustig mogelijk houdt. Hiermee willen we toewerken naar zelfredzaamheid. De huidverzorging en behandeling van acne in onze praktijk in regio Tilburg, namelijk Waalwijk en Berkel-Enschot, begint eerst met een intakegesprek met de orthomoleculair therapeut, diëtist en hormoontherapeut, waarna de behandeling volgt. Ook voor andere vormen van huidverzorging komt u naar DermaVision dicht bij Tilburg. Neem contact op en maak een afspraak via 013-8894673.

dermavision_homepage_sub_001 (1) Den Bosch

Boek hier snel en eenvoudig uw afspraak online of bel ons op  0416-672064

Locaties

DermaVision Waalwijk
Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk

Telefoon: 0416-672064
E-mail: info@dermavision.nl

 

DermaVision Berkel-Enschot
Lijsterbeslaan 58
5056 XK Berkel-Enschot

Telefoon: 013-8894673
E-mail: info@dermavision.nl

 

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht