ZO Skin Health zet de huid aan het werk. Houd jouw huid ook in topconditie!

De ZO Skin Health producten zijn ontwikkeld door Dr. Obagi, dermatoloog in Beverly Hills.  Hij bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Gezonde huid vs. beschadigde huid

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.
Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Boek hier snel en eenvoudig uw afspraak online of bel ons op 0416-672064

DermaVision expertise behandelingen voor gelaat & lichaam.

Een gezonde huid begint bij de basis. Getting Skin Ready van ZO Skin Health brengt de huid in een gezonde conditie in slechts drie stappen: reinigen, exfoliëren en talg reduceren. Het is de beste basis voor elk huidverzorgingsregime, zowel in de ochtend als in de avond. ZO Skin Health werkt op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Getting Skin Ready is geschikt voor elk huidtype.​