Huidzorg voor thuis: ZO Skin Health

Jouw huid die straalt van gezondheid

No filter! Wij voorzien jouw huid van een natuurlijke shine & glow

Filters zijn handig en mooi voor op de socials. Nóg mooier is het om hier niet eens gebruik van te maken. Een huid die er zonder filter fantastisch uitziet. 

Wist je dat er hoogstaande huidbehandelingen zijn die jouw huid een mooie natuurlijke glow geven? En dat je je huid dagelijks kunt voorzien van de meest actieve ingrediënten in jouw skincare? 

We laten je graag zien hoe wij jou kunnen begeleiden naar een gezonde en stralende huid!

Gezonde huid vs. beschadigde huid

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.
Het goede nieuws: met de juiste behandelingen en een actieve ingrediënten in speciaal geselecteerde skincare kun je een gezonde huid opbouwen.

Voor meer informatie maak je een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake

Bel 013-8894673 of plan 24/7 online jouw afspraak wanneer het jou uitkomt!

DermaVision expertise behandelingen voor gelaat & lichaam.

Een gezonde huid begint bij de basis. Getting Skin Ready van ZO Skin Health brengt de huid in een gezonde conditie in slechts drie stappen: reinigen, exfoliëren en talg reduceren. Het is de beste basis voor elk huidverzorgingsregime, zowel in de ochtend als in de avond. ZO Skin Health werkt op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Getting Skin Ready is geschikt voor elk huidtype.​

Laat je huid

Weer stralen