Schermafbeelding 2018-01-09 om 21.01.34

Jessy Wolfs stelt zich voor ...

Als kind zijnde was ik altijd al bezig met masseren, crèmepjes smeren en allerlei ‘speelgoedattributen’ te gebruiken om mijn moeders huid lekker te verzorgen.

Zij vond dit natuurlijk geen enkel punt, ze zei dat ik “daar echt handjes voor had”. Op de middelbare school werkte ik hard en heb daarom mijn Atheneum diploma kunnen behalen. Nog steeds ging mijn interesse uit naar de uiterlijk verzorging, maar vond het zonde van al het harde werk om een MBO opleiding te volgen.

In 2002 startte ik met de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn 3e studiejaar heb ik ervoor gekozen de avondopleiding tot schoonheidsspecialiste erbij te gaan doen. Gewoon, omdat het me toch bleef trekken en ik daarnaast de mogelijkheid wilde om mijn toekomstige cliënten ook een stukje ontspanning te kunnen bieden. In 2005 behaalde ik hiervoor mijn diploma. In 2006 ben ik afgestudeerd met het afstudeeronderwerp 'Ouderdomsdermatosen'. Hierdoor heb ik veel kennis op het gebied van de ouder wordende huid en de effecten van UV-straling op de huid door de jaren heen.

U vindt mij op de volgende vestigingen:

Maandag & Donderdag: DermaVision Waalwijk

Dinsdag & vrijdag: DermaVision Berkel-Enschot