Laura_dermavision 2

Laura stelt zich voor...

Hoi allemaal! Velen van jullie heb ik al mogen ontmoeten tijdens mijn stage en voor degene die ik nog ga ontmoeten: mijn naam is Laura Goossens en sinds kort ben ik het nieuwste lid van het DermaVision Huidzorg team!

Mijn interesse in dit vakgebied is ontstaan uit onzekerheid over mijn eigen huid. Ik kon mij voorstellen dat ik niet de enige was die dit wel eens ervaarde waardoor ik er voor koos te gaan leren over de huid om anderen te helpen.

Hieruit is mijn passie ontstaan: het verbeteren van de huid zodat ik onzekerheden kan weg nemen en ik mensen op hun best kan laten voelen in hun eigen huid. Dat is waar ik mij als schoonheidsspecialiste en huidtherapeute i.o voor in zet. Al enkele jaren ben ik druk aan het werk binnen de schoonheidsbranche en mijn verdere opleiding tot huidtherapeute ga ik als het goed is dit jaar afronden. Wat ik belangrijk vind in mijn beroep is de samenwerking en vertrouwensband met de cliënt, samen naar resultaten toe werken, een team vormen en doelen behalen. Gaan wij samen jouw doelen behalen? Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

U vindt mij op de volgende vestigingen:

Maandag: DermaVision Waalwijk