marielle

Marielle de Waal stelt zich voor ...

Mijn naam is Mariëlle en vanaf maart 2018 ben ik werkzaam als huid- en oedeemtherapeute bij DermaVision in Waalwijk.

Na het behalen van atheneumdiploma op de middelbare school vond ik het kiezen van een vervolgopleiding erg lastig, totdat een klasgenoot mij vertelde over de hbo-opleiding Huidtherapie. Ik kende het bestaan ervan niet, maar toen ik hoorde wat de studie inhield was de keuze voor mij snel gemaakt. In mijn jeugd heb ik namelijk veel problemen gehad met mijn huid en was ik altijd al erg geïnteresseerd in hoe dat opgelost kon worden. In 2014 ben ik gestart met de opleiding aan De Haagse Hogeschool en ik voelde dat ik daar direct op mijn plek was. De verschillende stages tijdens mijn opleiding hebben deze keuze verder bevestigd.

Het werken met en voor mensen is mijn grote passie. Ik heb als bijbaantje een aantal jaar in een verzorgingshuis gewerkt met dementerende ouderen. Om mensen ergens mee te kunnen helpen waar zij dit zelf niet kunnen geeft mij veel voldoening. Dit is ook het allerbelangrijkste wat mij in de huidtherapie aanspreekt, het helpen van mensen met hun huidprobleem. Bij DermaVision hoop ik dit ook voor u te kunnen bereiken, met een advies op maat en groot scala aan behandelmogelijkheden waar wij een keuze uit kunnen maken.

U vindt mij op de volgende vestigingen:

maandag en woensdag: DermaVision Waalwijk