icon-towels

DermaVision

Wat doen wij

ltsyi

Wat onze praktijk de moeite waard maakt om te bezoeken? Dat is zeker onze persoonlijke benadering en open & eerlijke adviezen. Wij werken met professionals en zorgen voor een multidisciplinaire aanpak van uw klacht. Door onze korte lijntjes kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast zijn 5 dagen per week geopend én hebben we zeer ruime openingstijden inclusief avonden.

Schermafbeelding 2018-01-09 om 21.01.34

Jessy Wolfs

Praktijkhouder &
Huidtherapeute

Schermafbeelding 2018-01-09 om 21.01.43

Josje Kerkvliet

Huidtherapeute

Gwen_Zorgplaza

Gwen van Uden

Huidtherapeute i.o.

mystery guest

Word jij onze collega?

Huidtherapeute / schoonheidsspecialiste met ervaring

icon-flower-circle

DermaVision

Tarieven

Ons uurtarief bedraagt € 95,-

Voor specialistische behandelingen, bv. microdermabrasie of laserontharen, hanteren wij aangepaste prijzen.

Hiervoor verwijzen wij u graag naar het HUIDZORG-menu op deze site. Hierin hebben wij al onze behandelingen uiteengezet. Ook vindt u hier een richtprijs terug. Voor een definitieve prijsopgave van uw behandelingen, maakt u gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Vergoedingen

Huidtherapie is opgenomen in de aanvullende verzekering. Dit betekent dat uw behandeling NIET van uw eigen risico af gaat. (Chronische oedeemtherapie is hierop een uitzondering. Deze behandelingen worden vanaf de 21e behandeling betaald uit de basisverzekering en dan heeft u wel met het eigen risico te maken) Officieel zijn wij sinds 2011 direct toegankelijk en we zijn hiervoor geschoold. Helaas eisen de zorgverzekeraars nog een verwijzing van huisarts of specialist. Dus, wilt u voor een vergoeding in aanmerking komen, dient u van uw arts een verwijzing te krijgen. De vergoeding voor huidtherapie verschilt per zorgverzekeraar of per aanvullend pakket. Vraag bij uw zorgverzekeraar na wat u terug kunt krijgen voor uw behandeling. Voor wie geen gebruik wenst te maken van een vergoeding óf alleen BASIS verzekerd is, kan direct bij ons terecht.

Referenties

Wat mensen zeggen over Dermavision

Onze werkwijze