ZO MEDICAL & ZO SKIN HEALTH

ZOSHZOMD-Group-Shot-2-1024x680

De producten van ZO Medical bevatten zeer effectieve ingrediënten in de juiste concentratie. ZO Medical is daarom uitsluitend verkrijgbaar via klinieken en medische/huidtherapeutische centra. ZO Medical bestaat uit producten gebaseerd op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de huidverzorging en nieuwe uitgebreide klinische studies. Ook deze producten zijn gebaseerd op de filosofie van dr. Zein Obagi voor het creëren van een gezonde huid.

Waarom ZO Medical?

ZO Medical biedt nieuwe, uitgebreide therapeutisch oplossingen, om diepgaande problemen aan te pakken en de huid opnieuw gezond te maken. Sterke anti-aging producten tegen acné, verouderde huid en pigmentstoringen.

ZO Medical biedt nieuwe, uitgebreide therapeutisch oplossingen, om diepgaande problemen aan te pakken en de huid opnieuw gezond te maken. Sterke anti-aging producten tegen acné, verouderde huid en pigmentstoringen.

De producten uit de ZO Medical lijn werken samen om de huid gezond te maken en houden. Er zijn aangepaste voorschriften voor specifieke huidproblemen waaronder huidveroudering, zonbeschadiging, pigmentvlekken, ontstekingen, acne en vette huid, rosacea en roodheid. Ze helpen bij het handhaven van de resultaten van de therapeutische behandelingen en het behoud van een gezonde huid en zorgen voor een dagelijkse effectieve verzorging.

gezonde_huid

Boek hier snel en eenvoudig uw afspraak online of bel ons op  0416-672064

ZO MEDICAL REINIGING

Intensieve reiniging van de huid waarbij de huid oppervlakkig én diep schoongemaakt worden. Puistjes en mee-eters worden verwijderd. Praktijk- en thuisproducten bevatten o.a. salicylzuur (2%) en benzoylperoxide (10%). Salicylzuur reduceert de talgproductie en regelmatig gebruik heeft een exfoliërende werking. Benzoylperoxide pakt de bacterie aan die acné veroorzaakt en helpt deze onder controle te brengen. Hierdoor vermindert de acne snel en worden toekomstige acne-uitbraken tegen gegaan. Puistjes en mee-eters worden verwijderd.

Advies: behandeling met regelmaat, variërend tussen 2-8 weken, afhankelijk van de ernst van de aandoening.

Prijs: v.a € 40,-