Acne behandeling Den Bosch

Bent u op zoek naar een kliniek die gespecialiseerd is in acne behandelingen, het liefst in de omgeving van Den Bosch? Dan bent u bij DermaVision aan het juiste adres. Wij gebruiken professionele apparatuur om uw huid mee te behandelen, wat te merken is aan het eindresultaat. Na ongeveer acht weken met wekelijkse behandeling ziet uw huid er weer uit als nieuw. Bij DermaVision weten we waar we mee bezig zijn en we behandelen uw huid dan ook met zorg en aandacht.

Boek hier snel en eenvoudig uw afspraak online of bel ons op 0416-672064

Een acne behandeling in omgeving Den Bosch die werkt

Bij DermaVision is een praktijk in de buurt van Den Bosch. Hier kunt u terecht voor een acne behandeling. Wij hebben verschillende behandelingen waar u uit kunt kiezen. Dit zijn:

  • Een reiniging
  • Behandeling met fruitzuur
  • Lokale behandeling a.d.h.v. een Dermapen
  • Zo Medical reiniging
  • Microdermabrasie
  • Microneedling

Alle behandelingen duren gemiddeld twee tot twaalf weken, waarbij u elke week een behandeling ondergaat. Wij behandelen uw huid met zorg en aandacht en adviseren u graag over een passende behandeling. Daarnaast voorzien wij u graag over welke make-up u het beste kunt gebruiken en reinigingsmethoden voor thuis. Dit alles zodat uw huid er weer als nieuw uit gaat zien!

Geïnteresseerd in onze behandeling? Plan dan een afspraak!

Is de acne behandeling die DermaVision, gevestigd nabij Den Bosch, aanbiedt precies wat u zoekt? Plan dan een afspraak in bij onze vestiging in Waalwijk. Dit kan door te bellen naar +31 (0)416 672 064 of mail naar info@DermaVision.nl. Wij plannen een intakegesprek met u in, zodat we kunnen bespreken welke behandeling het beste bij u past. Uit dit gesprek komt een behandelplan voort, waar we gedurende de sessies mee gaan werken.

Locaties

DermaVision Waalwijk
Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk

Telefoon: 0416-672064
E-mail: info@dermavision.nl

DermaVision Berkel-Enschot
Lijsterbeslaan 58
5056 XK Berkel-Enschot

Telefoon: 013-8894673
E-mail: info@dermavision.nl

Vrijblijvende informatie aanvraag

Laat je huid

Weer stralen