Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Over ons

Wij zijn DermaVision

Met meer dan 17 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat u met uw huidvragen én huidklachten bij ons aan het juiste adres bent.
Wat mag u van ons verwachten?
We vinden een persoonlijke benadering en open & eerlijke adviezen belangrijk. Wij werken met professionals en kwaliteit van zowel product als behandeling staat bij ons hoog in het vaandel! We werken met een klein team. Wat daarvan het voordeel is: je ziet altijd dezelfde behandelaar die jou en jouw huid persoonlijk kent!
Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door het Kwaliteitsregister Paramedici.
Jessy Wolfs
Eigenaar

Maak kennis met het gezicht achter DermaVision

jessy_hiud_2

Jessy -
Praktijkeigenaar - Huidtherapeute

Wat mensen over DermaVision zeggen

Britt Eekels
Britt Eekels
19 jaar
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over Dermavision, kom hier nu al een tijde voor mijn acne en ze zijn allemaal stuk voor stuk super vriendelijk en kundig. Ook kan ik altijd bellen voor vragen. Zeer tevreden! Toppers
Patricia van Alderen
Patricia van Alderen
35 jaar
Lees verder
Hele goede ervaringen i.v.m. mijn acne. Mijn huid is zoveel verbeterd. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik raad Dermavision zeker aan voor mensen met huidproblemen. Ook nemen ze zelf het initiatief met bellen om te vragen hoe het gaat.
Beerendonk
Beerendonk
Lees verder
Super lieve medewerkers! Zij hebben mij goed geholpen hebben met mijn lipoedeem! Echt top!
drs. R. vd Kerkhof / man / huisarts Waalwijk
drs. R. vd Kerkhof / man / huisarts Waalwijk
Lees verder
Behoudens het feit dat huid en oedeemproblemen ontzettend vervelend kunnen zijn voor de patiënt, is het ook voor de huisarts vaak een lastig probleem. Gelukkig biedt de huidtherapeute uitkomst als het gaat om het mee exploreren van mogelijke oplossingen. Hierbij denk ik dan vooral aan hardnekkige acné, (lip)oedeem, maar ook problemen rondom overmatige beharing of littekens. Mocht een patiënt nog niet verwezen zijn vanuit een specialist dan stuur ik ook wel eens door voor secundair lymfoedeem. Kortom, voor mij is een huidtherapeute dé specialist als het gaat om het mee zoeken naar passende oplossingen bij huid en oedeemproblemen.
Buijs
Buijs
Lees verder
Ik word altijd heel goed behandeld. Ik kom hier al twee jaar en het heeft mij echt goed geholpen jullie behandelingen
de Keijzer
de Keijzer
Lees verder
Ik ben al enige jaren bij Dermavision onder behandeling bij Jessy Wolf's vanwege chronische actieve acne. Ik ben zeer tevreden over de mooie resultaten tot nu toe!
de Rooij
de Rooij
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de behandeling die ik op dit moment onderga voor lipoedeem. Er is goed uitgelegd wat het is en wat de behandeling doet met je lichaam. Met alle vragen die ik heb kan ik terecht en ze geven altijd advies. Dus een tevreden klant.
Janneke
Janneke
Lees verder
Deskundig, professioneel en behulpzaam. Ga altijd met een fijn gevoel weg. Mijn complimenten
Joke
Joke
Lees verder
Ik ben erg tevreden met de oedeemtherapie. Jullie zijn beide behulpzaam, bezorgd en vriendelijk
Jeanette
Jeanette
Lees verder
Goede en professionele hulp, moderne technieken en denken goed mee.
Mariken
Mariken
Lees verder
Goede behandeling in een prettige sfeer.
Gamze
Gamze
Lees verder
Ik heb een goed ervaring. Jullie doen er echt alles aan om mij tevreden te stellen. Ik ben 1x ontevreden geweest over een invaller en dat hebben jullie netjes opgelost. Dat vind ik het belangrijkste.
Angelique
Angelique
Lees verder
Een ervaring vol van liefdevol begrip.
Jolanda
Jolanda
Lees verder
Prima, prettig, productief!
Robin
Robin
Lees verder
Kei gezellig! Ik kom al 6 jaar voor mijn acne bij Jessy en ze blijft maar vastberaden. Mijn complimenten!
Sylvia
Sylvia
Lees verder
Dankzij dermavision af van mijn overbeharing rondom mijn bikinilijn. Wat heerlijk om te kunnen zeggen dat dit nu verleden tijd is. De huid is zacht en soepel. En niet onbelangrijk geen haar meer te zien!
Sabrina
Sabrina
Lees verder
Mooie nette praktijk! Jessy neemt alle tijd voor je. En geeft goede huid adviezen. Ben elke keer zeer tevreden met het resultaat na een gezichtsbehandeling.
Danny
Danny
Lees verder
Sinds ik bij derma visioen kom oogt mijn huid een stuk rustiger. Schone omgeving en professionele aanpak. Een aanrader.
Sanne
Sanne
Lees verder
Ik ben zeer tevreden.
Jola
Jola
Lees verder
Meer dan dik tevreden.
Wenche
Wenche
Lees verder
Een super praktijk!!!
Annemiek
Annemiek
Lees verder
Ik ben super blij met jullie! Top dat jullie mij iedere week willen behandelen en daardoor is de pijn in mijn benen acceptabel.
Mariëlle
Mariëlle
Lees verder
Ook de samenwerking tussen de diverse therapeuten is erg goed.
Elly
Elly
Lees verder
Vind het een uitkomst! Zo goed als ik van Jessy geworden ben, het is een super therapeut en zekers qua vriendelijkheid en bezorgzaamheid. Ze heeft mijn huid zo mooi weten op te frissen. Kaaaaaai bedankt Jessy, ik weet niet hoe mijn huidje zonder jou verder moet.
Annemieke
Annemieke
Lees verder
Jullie zijn zo ontzettend lief en respectvol naar mijn dochters. Acne is echt niet fijn, de behandeling ook niet. Maar ze mopperen echt nooit als ze weer moeten komen.

Vergoeding

Huidtherapie is opgenomen in de aanvullende verzekering. Dit betekent dat uw behandeling niet onder het eigen risico van de zorg valt. 

Om voor vergoeding voor huidtherapie in aanmerking te komen, hoeft u niet te kiezen voor een huidtherapeut die gecontracteerd is. Deze contracten zijn namelijk bedoeld voor oedeem- en littekentherapie en niet voor de cosmedische huidtherapie (acnetherapie / ontharing / pigmentbehandeling). 

De vergoeding voor huidtherapie verschilt per zorgverzekeraar of per aanvullend pakket. Vraag bij uw zorgverzekeraar na wat u terug kunt krijgen voor uw behandeling. 

Wij declareren niet rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

Boek hier snel en eenvoudig uw afspraak online of bel ons op 013-8894673

Tarieven

Ons uurtarief bedraagt € 98,-

Voor specialistische behandelingen, bv. peelings, microneedling of laserontharen, hanteren wij aangepaste prijzen.

Hiervoor verwijzen wij u graag naar het HUIDZORG-menu op deze site. Hierin hebben wij al onze behandelingen uiteengezet. Ook vindt u hier een richtprijs terug. Voor een definitieve prijsopgave van uw behandelingen, maakt u gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Onze werkwijze

Aanmelden gebeurt bij voorkeur online of telefonisch. U kunt rechtstreeks met ons contact opnemen of op verwijzing van een arts. Voor aanmelding hebben wij de volgende gegevens nodig: naam, geboortedatum, postcode en huisnummer, telefoonnummer en emailadres. Deze gegevens zijn nodig om een intakegesprek te plannen. Na het maken van de afspraak, ontvangt u diezelfde dag nog een bevestigingsmail met de datum, tijd en vestiging waar u de afspraak heeft. In bijlage zenden wij de algemene betalingsvoorwaarden mee, welke wij graag ondertekend retour ontvangen bij uw 1e afspraak.

Dat is het eerste kennismakingsgesprek waarin u uw huidklacht kunt voorleggen. Uw gegevens worden verzameld, de huidklacht wordt besproken, de huid wordt bekeken volgens huidtherapeutisch protocol (HMH) waarna een behandelplan wordt opgesteld om de klacht aan te pakken. De intake duurt maximaal 30 minuten en is gratis en vrijblijvend.

Als u alle benodigde informatie heeft verkregen tijdens de intake en er is een behandelplan samen met u opgesteld, kunt u meteen een vervolgafspraak maken. Dit kan vaak al op korte termijn, wij hebben geen wachtlijsten. Hoeveel weken tussen de behandelingen zitten, is afhankelijk van het soort behandeling.

Wij behandelen via het protocol van het HMH: Huidtherapeutisch Methodisch Handelen. Dit protocol staat voor eenduidige benadering van een cliënt van de intake tot de laatste behandeling. Dat wil zeggen dat we uniform werken.

Na elke behandeling wordt het behaalde resultaat met u besproken. Hoe is uw behandeling gegaan, heeft u iets gemerkt, positief ofwel negatief? Heeft u al verlichting van de klacht? Aan de hand van de evalutie, kunnen wij ons behandelplan bijstellen, danwel aanhouden. Ook wanneer u uitbehandeld bent, houden we een eindevaluatie waarna het behandeltraject wordt afgesloten.

Als u via een arts of andere zorgverlener bij ons bent gekomen, sturen wij deze verwijzer een terugrapportage. Hierin beschrijven we wat er uit onze intake naar voren is gekomen en of we de klacht kunnen behandelen. En zo ja, hoe we deze behandelen. Terugrapportages worden altijd verstuurd in overleg met de cliënt.

Zorgverzekeraars stellen steeds hogere eisen aan de zorgverleners waarmee zij contracten afsluiten. Achmea is al begonnen met kwaliteit van praktijk, behandelingen en therapeuten te meten d.m.v. enquêtes. De verwachting is dat steeds meer zorgverzekeraars die eisen gaan stellen. Zelf vinden wij het ook belangrijk om te weten wat er goed gaat, maar zeker ook wat verbeterpunten zijn in de ogen van onze cliënten/patiënten. Bij uw intake wordt daarom gevraagd of u mee wilt doen aan dit kwaliteitsonderzoek, om de zorg binnen de praktijk nog meer te verbeteren. Wij stellen het zeer op prijs als u deel wilt nemen. U kunt hiervoor kiezen om de enquête meteen te ontvangen, of met een chronische machtiging na elke 22 behandelingen.

Boek hier snel en eenvoudig uw afspraak online of bel ons op 013-8894673

Kunnen wij u helpen?

Jessy WOLFS

Als kind zijnde was ik altijd al bezig met masseren, crèmepjes smeren en allerlei ‘speelgoedattributen’ te gebruiken om mijn moeders huid lekker te verzorgen.

Zij vond dit natuurlijk geen enkel punt, ze zei dat ik “daar echt handjes voor had”. Op de middelbare school werkte ik hard en heb daarom mijn Atheneum diploma kunnen behalen. Nog steeds ging mijn interesse uit naar de uiterlijk verzorging, maar vond het zonde van al het harde werk om een MBO opleiding te volgen.

In 2002 startte ik met de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn 3e studiejaar heb ik ervoor gekozen de avondopleiding tot schoonheidsspecialiste erbij te gaan doen. Gewoon, omdat het me toch bleef trekken en ik daarnaast de mogelijkheid wilde om mijn toekomstige cliënten ook een stukje ontspanning te kunnen bieden. In 2005 behaalde ik hiervoor mijn diploma. In 2006 ben ik afgestudeerd met het afstudeeronderwerp ‘Ouderdomsdermatosen’. Hierdoor heb ik veel kennis op het gebied van de ouder wordende huid en de effecten van UV-straling op de huid door de jaren heen.

Laat je huid

Weer stralen

ELS VAN SCHIJNDEL

Ik ben Els van Schijndel en werkzaam als office manager. Ik ondersteun de huidtherapeuten op administratief gebied.

Voorheen was ik werkzaam als managementassistente en mijn ervaring op dat gebied, komt op deze werkplek goed van pas. Voordat ik bij DermaVision kwam, wist ik niet dat de gezondheidszorg ook huidtherapeuten kent. Ik vind het mooi om te zien, dat zij door middel van goede therapieën u kunnen helpen bij uw huidaandoening. De huid is tenslotte ons grootste lichaamsdeel en is de spiegel van ons lichaam.

De huidtherapeuten helpen u bij het verlichten of het herstel van uw huidproblemen. Ik ben er om hen daar bij te ondersteunen, zodat zij zich helemaal kunnen richten op de behandeling van uw huid.

Maartje

Mijn naam is Maartje en ik werk hier sinds 2021, vanaf dat moment was ik 1 a 2 dagen werkzaam binnen de praktijk van DermaVision. Sinds september 2022 werk ik met veel plezier fulltime.

Na mijn VMBO diploma heb ik de MBO 4 opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd. Tijdens deze opleiding kwam ik er al snel achter dat het heel oppervlakkig bleef, ik zocht meer uitdaging en wilde mijzelf naar een hoger niveau tillen. Door deze gedachte heb ik toen de keuze gemaakt om door te gaan studeren naar de HBO opleiding Huid- en oedeemtherapie.

In 2018 ben ik begonnen met de HBO opleiding Huid- en oedeemtherapie aan De Haage Hogeschool. In juli 2022 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Bij DermaVision voel ik mij op mijn gemak. De praktijk is uitnodigend en de collega’s zijn behulpzaam en bieden altijd een luisterend oor. DermaVision is een praktijk waarbij zowel medische als cosmetische behandelingen worden gegeven, deze diversiteit in behandelingen spreekt mij erg aan. Voor mij is het een uitdaging om patiënten/ cliënten te helpen waardoor zij steeds meer zelfvertrouwen krijgen. Tot slot biedt DermaVision een multidisciplinaire aanpak zodat klachten door verschillende professionals onder 1 dak aangepakt kunnen worden, dit is naar mijn mening een hele waardevolle toevoeging van de praktijk.

Josje Kerkvliet

Mijn naam is Josje en ik werk sinds juni 2010 met veel plezier bij DermaVision.

Tijdens de opleiding voor schoonheidsspecialiste, welke ik heb afgerond in 2005, wist ik al gauw dat ik meer wilde als mensen in de watten leggen. De keuze voor Huidtherapie had ik dan ook snel gemaakt. Om naar het HBO door te kunnen stromen heb ik een tussen jaar MBO 4 gedaan op de opleiding ondernemer/manager detailhandel.

In 2006 ben ik gestart aan de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. In juni 2010 heb ik van deze opleiding mijn diploma behaald. In diezelfde week had ik mijn eerste werkdag bij DermaVision, een praktijk waarbij de patiënt/cliënt centraal staat. Er heerst een ontspannen sfeer in de praktijk en patiënten worden op een persoonlijke manier benaderd. In combinatie met de uitgebreide behandelmogelijkheden zorgt dit ervoor dat er op korte termijn veel resultaat geboekt kan worden. Dit is ook mijn drijfveer, niets geeft mij zoveel voldoening in mijn werk als het resultaat dat een patiënt weer goed kan functioneren in het dagelijks leven of weer met opgeheven hoofd de wereld in durft te stappen zonder schaamtegevoelens over hun huid. “

Mijn winkelwagen
🎁 Nog 100.00 voor gratis verzending in NL 🇳🇱
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.