Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken, ook wel lentigos genoemd, zijn goedaardige gepigmenteerde huidaanhangsels welke ontstaan door een te snelle celdeling.

Ze komen vaker voor mensen met een blanke huid en ouderen. Steelwratjes (fibroma) zijn goedaardige huidaanhangsels van bindweefsel van ongeveer 0,2 tot 0,5 cm groot. Meestal zijn ze huidskleurig maar in sommige gevallen kunnen ze bruin gekleurd zijn. Voorkeurslocaties zijn de hals, oksels, liezen en onder de borsten.

Oorzaak: Het is onbekend waardoor de ouderdomswratten en fibromen precies ontstaan. Wel is bekend dat zongedrag en erfelijkheid bij ouderdomswratten een rol speelt.

Voor meer informatie maak je een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake

Bel 013-8894673 of plan 24/7 online jouw afspraak wanneer het jou uitkomt!

Zapper - elektrische coagulatie

Gepigmenteerde en verheven huidaanhangsels zoals oa ouderdomswratjes en fibromen kunnen behandeld worden met de Zapper, een apparaatje wat op een veilige laagstroom werkt. Door de elektrode ervan net boven het huidaanhangsel te houden wordt er een vonkje gecreëerd. Hierdoor verbrandt het weefsel en valt het van de gezonde huid. Er ontstaat in de loop van de dag een klein korstje. Deze valt er binnen enkele dagen vanaf.

Prijs: v.a. € 50,-

Laat je huid

Weer stralen