Cosmelan pigmentprogramma

Cosmelan Behandeling van pigment

Cosmelan is al 30 jaar dé behandeling voor hyperpigmentatie.

De Cosmelan behandeling is inmiddels al ruim 30 jaar een erkende behandeling voor het oplossen van hyperpigmentatie en wordt toegepast door huidtherapeuten, artsen en dermatologen. Cosmelan heeft zich door de jaren heen, wereldwijd bewezen als dé behandeling voor hyperpigmentatie en melasma. De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt.

Direct resultaat

Een week na de behandeling begint de huid al te verbeteren. 

Het resultaat op de foto hiernaast hebben we al binnen 10 dagen kunnen bereiken!

Na 4 weken worden de pigmentvlekken aanzienlijk minder en kunnen zelfs verdwijnen. Na gebruik van Cosmelan ziet de huid er jonger en stralender uit. Daarnaast kan Cosmelan ook worden ingezet ter behandeling van rest acne.

Resultaat na 10 dagen Cosmelan 1+2

Voor meer informatie maak je een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake

Bel 013-8894673 of plan 24/7 online jouw afspraak wanneer het jou uitkomt!

Werking & Behandeling

Cosmelan bevat Amalan wat de basis vormt van het COSMELAN-masker; heeft een direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt; remt de tyrosinase (een basisenzym in het melaninevormingsproces) af; ingrediënten zijn o.a.: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A-soort) die allemaal het enzym tyrosinase blokkeren; producten zijn parfumvrij.

De behandeling bestaat uit een professionele behandeling die alleen door huidtherapeuten en artsen kunnen worden toegepast. Vervolgens zal een belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2-crème. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen, zijn afhankelijk van de ernst en de aard van de hyperpigmentatie.

Prijs: v.a. € 195,50

Laat je huid

Weer stralen