Multidisciplinaire aanpak
Ruim 11 jaar ervaring
De best mogelijke zorg

Definitief ontharen bij een gespecialiseerde praktijk nabij Tilburg

Als u last heeft van ongewenste beharing, dan is het slim om op zoek te gaan naar een professionele ontharingspraktijk in omgeving Tilburg voor definitief ontharen. Het is belangrijk dat u voor het definitief ontharen van uw lichaam naar een échte specialist gaat. Daarom bent u van harte welkom bij DermaVision. Hier werken gediplomeerde, gekwalificeerde en gedreven huidtherapeuten die u graag adviseren over de juiste behandeling en dan ook een persoonlijk behandelplan opstellen. Het ontharen in onze ontharingspraktijk in Berkel-Enschot en Waalwijk, nabij Tilburg, gebeurt veelal door middel van lichtbundels, die het effect hebben van een laser. Op deze manier kunt u uw lichaam definitief laten ontharen!

Definitief ontharen met laser in een professionele praktijk in regio Tilburg

In de omgeving van Tilburg, namelijk in Waalwijk of Berkel-Enschot, kunt u terecht voor definitief ontharen met laser. U kunt dus eenvoudig de vestiging kiezen die voor u het dichtstbij is. Maar wat kunnen wij precies voor u betekenen als u last heeft van ongewenste beharing? Wij maken allereerst een onderscheid tussen overbeharing op plaatsen waar al haar aanwezig is en overbeharing op plaatsen waar gewoonlijk geen haar zit. Ook gaan we kijken naar de kleur van de haren en in hoeveel behandelingen we u definitief kunnen ontharen met laser in onze ontharingspraktijk in Berkel-Enschot of Waalwijk, nabij Tilburg.

De twee effectieve behandelingen

Nadat we uw probleem goed bekeken en geanalyseerd hebben, komen we met een persoonlijk behandelplan. Er zijn twee methoden die we gewoonlijk gebruiken:

  • Intense Pulsed Light: te vergelijken met laser. Het apparaat geeft een lichtbundel af. Deze lichtbundel geeft weer warmte af aan het pigment van de haren, waardoor het haarzakje wordt opgewarmd. Vervolgens geleiden de haren de warmte naar de oorsprong van het haarzakje die is bevestigd aan een klein bloedvat. Deze verbinding wordt door de warmte van de lichtbundel verbroken, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.
  • Elektrische epilatie: waar Intense Pulsed Light alleen werkt op pigment, kan bij elektrische epilatie iedere haarkleur behandeld worden. Ook als het gaat om beharing op huidtransplantaten, halen we dit weg middels elektrische epilatie.

Een vrijblijvend intakegesprek

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor definitief ontharen met laser voor u in onze ontharingspraktijk in omgeving Tilburg zijn? Of bent u geïnteresseerd in een ander soort huidbehandeling of huidverzorging? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Dit kunt u doen door te bellen naar 013-8894673. We helpen u graag van uw ongewenste beharing af.

dermavision_homepage_sub_001 (1) Den Bosch

Boek hier snel en eenvoudig uw afspraak online of bel ons op  0416-672064

Locaties

DermaVision Waalwijk
Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk

Telefoon: 0416-672064
E-mail: [email protected]

 

DermaVision Berkel-Enschot
Lijsterbeslaan 58
5056 XK Berkel-Enschot

Telefoon: 013-8894673
E-mail: [email protected]

 

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht